Bartlett High School, Webster, MA

Bartlett-High-School,-Webster,-MA

Bartlett High School, Webster, MA

Architect: Flansburgh Architects

Owner’s Project Manager: Colliers Project Leaders

The renovation to the High School totals 161,000 GSF. The existing two-story building is augmented by two outdoor courtyards replacing five sided classrooms that do not get natural light or ventilation. Classroom neighborhoods contain general classrooms, SPED rooms, and informal “team rooms” off of the corridor that encourage group learning opportunities. The existing Auditorium will be renovated with adjacency to a music courtyard that connects the back of house to the new performing arts center. The performing arts center (PAC) is located near the art rooms and innovation cluster. A new Cafeteria faces the main entry, located between the PAC and gymnasium serving as a lobby for both.

SHARE IT:

Comments are closed.